vineri, 8 decembrie 2017

Stil de viata activ

Multe dintre noi avem un stil de viata mai activ când avem un copil,dar cu doi ...Ca și la mine momentan nu mai lucrez pentru ca sunt în CCC(concediu de creșterea copilului),dar sincer acum chiar as vrea sa fiu o zi la munca și nu acasă...la cat de activa trebuie sa fiu.

Stand acasă ai foarte multe de făcut,pe lângă a avea grija de copii.
Norocul meu cu cei de la Campofrio Active Snack ca îmi i-au un Meat snackul Campofrio și îmi da energia necesara sa merg mai departe.


Meat snackul Campofrio este gustarea rapidă și sățioasă care îți dă energia necesară să continui datorită conținutului mare de proteine. Ideal pentru cei ocupați, dinamici, care nu au timp și sunt interesați de soluții cât mai eficiente în toate aspectele vieții lor. 

Astfel la birou poți termina cu succes un proiect după ce ți-ai reîncărcat bateriile, în călătorie poți ajunge la destinație cu succes după ce ți-ai luat doza de energie din noul meat snack, iar la o terasă poți savura cu prietenii acest produs și vei avea chef de stat la povești.

Dar cel mai important îl poți savura acasă ca sa iți încarci bateriile și sa o ei din nou cu curățenia(în urma copiilor.

Daca achiziționați produse Campofrio Active Snack pana la finalul luni ianuarie va puteți înscrie AICI și puteți câștiga premii săptămânale.Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu