duminică, 9 octombrie 2016

Bursa de Valori Bucuresti te premiaza daca investesti

Bursa de Valori Bucuresti ne invita in luna septembrie, 2016 sa investim, iar in afara de puii scosi de operatiunile noastre finaciare, putem obtine numeroase premii, dupa cum urmeaza: voucher de cumparaturi în valoare de 3 000 de euro, oferit de e-Mag, o vacanta de 7 zile, ceasuri, pusculitele Fluent în Finanae si multe altele .
Eu mi-am ales 3 companii in care as investi :
OMV Petrom SA pentru ca nevoia de combustibil este comparabila cu nevoia de apa, hrana si aer. Motorina si benzina sustin viata deoarece asigura mobilitatea medicamentelor, a alimentelor si a oamenilor.
Banca Transilvania este favorita fondurilor de investitii si a fondurilor de pensii. Mereu bine tranzactionata, Banca Transilvania are sanse de a aduce randamente foarte bune, cu riscuri minime.Comisioanele nu pun clientii pe fuga, ci dimpotriva sunt asa de minuscule ca ii atrag. Kid Cont este posibilitatea oferita noua, tuturor, de a asigura viitorul copiilor si nepotilor ca micutii sa nu treaca prin greutatile financiare prin care am trecut noi.
BRD a avut momente mai slabe (a inregistrat pierderi), iar acum pare sa isi revina. La fel se poate intampla si cu pretul, care are loc de crestere!
Mai multe detalii gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu