duminică, 13 martie 2016

GTI TAXI

Cine merge pe jos atunci cand vremea este foarte urata?Eu una nu merg mai ales daca ploua foarte tare....prefer sa iau un taxi...demulte ori asteptam putin sau mai mult depinde de fiecare data....dar este ok cand nu ma ploua.
Ai am intrat pe Blogal Initiative si am aflat de o noua campanie...si anume de aplicatia GTI TAXI.
GTI TAXI este o aplicație mobilă lansată recent în România, gratuită, disponibilă atât în Google Play cât și în App Store, care pune în legătură directă șoferii de taxi și clienții care folosesc un smartphone și doresc o călătorie cu taxiul.O recomand tuturor cititorilor blogului meu dar si tuturor prietenilor mei.

Principalul avantaj al aplicației este că permite înregistrarea în sistem a tuturor șoferilor eligibili (care au atestat, licență valabilă etc), indiferent de compania cu care au un contract în derulare.

Astfel, orice client care are aplicația instalată pe telefon nu mai este nevoit să aștepte identificarea unei mașini libere în dispeceratul unei anume companii de taximetrie, ci poate alege orice mașină/șofer din zonă, dispus să-i preia comanda.

Ba mai mult, la finalul cursei, atât șoferul cât și clientul își pot acorda calificative reciproc, în funcție de experiența avută. 
După plasarea și onorarea câtorva comenzi, aplicația va salva un istoric al acestora și va asocia profilului în cauză și calificativele obținute. Tare, nu?

Funcția este deosebit de utilă pentru că te ajută să adaugi șoferi și taxiuri în lista de preferințe sau în lista de șoferi de evitat. Și nu numai pe tine! Informațiile sunt vizibile și pentru ceilalți utilizatori, astfel că și ei pot face alegeri în funcție de calificativele acordate de tine.
GTI TAXI este aplicatia de comenzi taxi care duce standardele calatoriei cu taxiul la un alt nivel. Este aplicatia care pune in legatura directa soferi profesionisti si clienti seriosi, direct de pe telefonul mobil.
Iti poti comanda un taxi de la toate companiile tale preferate extrem de rapid si foarte simplu, poti sa-ti alegi soferii preferati sau sa blochezi anumiti soferi, poti sa-ti calculezi valoarea estimata a unei curse folosind functia “CostControl Advance”. La finalul cursei, poti acorda calificative soferilor.


Simplu, rapid si de incredere!

Instalati si voi aplicatia sigur o sa va fie de mare ajutor tuturor.


Aplicatia GTI TAXI se poate descărca gratuit din App Store (iOS) sauGoogle Play (Android), în funcție de tipul telefonului pe care îl folosești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu